סדנת בשרים תפריט ד

הכנו עבורכם תפריט רביעי לסדנת בשרים .
התפריט כולל מספר מנות בשר במשקל כולל של כ - 900 גרם בשר לסועד.

כמובן , בנוסף לכל המנות המפורטות להלן, מוגש גם יין איטלקי,
שתייה קרה וחמה.

מתכונים מודפסים יחולקו למשתתפים.

הדגמות שף פרונטליות.

מחיר למשתתף - 580 ש"ח.


מנות פתיחה:

מיטבלים.
סלטים.

תוספות:

אנטי פסטי חם של תפוחי אדמה, בטטות, שומר, פלפל אדום ופטריות בתיבול בלסמי, צ'ילי, שום ואורגנו.

עיקריות/בשרים:

צלעות טלה צרובות בתיבול בלקני על מצע של עדשים בציר בקר, יין לבן ופפריקה מעושנת. 
סטייק אנטריקוט בעישון קל בניחוח הדרים ותפוח.
קבב רומני או קבב בולגרי טלה/עגל או נקניקיות צ'וריסוס בליווי סלט חצילים רומני או צ'ימיצ'ורי או ריבת בצל כרוב כבוש וחרדל דיז'ון.


לחמים:

פוקצ'ות חמות מתובלות הנאפות במקום בתנור לבנים.

קינוח:

קינוח.
CyberCity | בניית אתרים