סדנת בשרים תפריט ג

הכנו עבורכם תפריט נוסף לסדנת בשרים יוקרתית.
התפריט כולל מספר מנות בשר במשקל כולל של כ - 900 גרם בשר לסועד.

כמובן , בנוסף לכל המנות המפורטות להלן, מוגש גם יין איטלקי,
שתייה קרה וחמה.

מתכונים מודפסים יחולקו למשתתפים.

הדגמות שף פרונטליות.

מחיר למשתתף - 580 ש"ח.


מנות פתיחה:

מיטבלים.
סלטים.

תוספות:

תפוחון מעוך אפוי בפפריקה מעושנת, מייפל וקצח.

עיקריות/בשרים:

נתח קצבים בעישון פחמי הדרים וארל גריי מוגש בליווי מיקס פטריות מעושנות.
סטייק אנטריקוט אנגוס בתיבול פלפל 4 העונות ומלח גס.
כבד אווז מוגש על ברוסקטה ברוטב בלסמי מצומצם, ריבת בצל וצ'טני עגבניות שרי.
נתחי סינטה ושרימפס מוקפצים בחמאה, שום, בצל, יין לבן, פטרוזיליה, חרדל, צ'ילי, פלפל גרוס. (אפשרות: בתוספת שמנת).

לחמים:

פוקצ'ות חמות מתובלות הנאפות במקום בתנור לבנים.

קינוח:

קינוח.


CyberCity | בניית אתרים