סדנת בשרים תפריט ב

הכנו עבורכם תפריט נוסף לסדנת בשרים. 
התפריט כולל מספר מנות בשר במשקל כולל של כ - 700 גרם בשר לסועד.

כמובן , בנוסף לכל המנות המפורטות להלן, מוגש גם יין איטלקי,
שתייה קרה וחמה.

מתכונים מודפסים יחולקו למשתתפים.

הדגמות שף פרונטליות.

מחיר למשתתף - 580 ש"ח.


מנות פתיחה:

מיטבלים.
סלטים.

תוספות:

צ'יפס בתיבול פפריקה מעושנת, שום ורוזמרין.

עיקריות/בשרים:

קבב רומני או קבב בולגרי  טלה/עגל או נקניקיות צ'וריסוס בייצור עצמי של השף בשיטת צלייה מיוחדת בעישון ובליווי סלט חצילים רומני אותנטי.
המבורגר אמריקאי בסגנון דאלאס, מוגש בלחמניה קלויה מתובלת בטפנד שום אפוי בתוספת טבעות בצל, חסה, מלפפון כבוש/עגבניה כבושה.
סטייק אנטריקוט מיושן בתיבול פלפל 4 העונות ומלח גס מוגש עם צ'טני עגבניות שרי/ריבת בצל, שום ואורגנו.

לחמים:

פוקצ'ות חמות מתובלות הנאפות במקום בתנור לבנים.

קינוח:

קינוח.



CyberCity | בניית אתרים