גם ישראלים מבשלים איטלקי...

בסדנה זו אין בשר, אבל מצאנו תחליף נאות.
עיינו בתפריט ואנו בטוחים שתרצו להיות שם...



וכל זה....במחיר של 530 ש"ח למשתתף.
 

מנות פתיחה:
סלט קפרזה – עגבניות, מוצרלה, חציל, בזיליקום, שמן זית, בלסמי, מלח ים אטלנטי ופלפל גרוס.
ירקות אנטיפסטי בתיבול שמן זית, עשבי תיבול, פרמזן ומוצרלה/פטה.
ממרח פלפלים קלויים ואנשובי.
טפנד זיתי קלמטה.

תוספות :
ניוקי אל-רומנה.

עיקריות:
פיצה לפי מיטב המסורת האיטלקית עם מיקס פטריות מוקפצות, גבינות קממבר ופרמז'ן.
פסטה פנה ברוטב שמן זית, עשבי תיבול עגבניות שרי, זיתי קלמטה , יין לבן וגבינת פטה.
סלמון צלוי ברוטב פסטו, שמנת ואספרגוס.

לחמים:
פוקצ'ה בעיטור פלפלים קלויים, שום ושמן זית.
פוקצה קלאסית.

קינוח:
טירמיסו.
 

CyberCity | בניית אתרים