סדנת בצקים ומיתבלים איטלקיים ולא רק....
 
סדנת הלחמים אינה תמימה כהגדרתה....
למעשה, גם פה לא הצלחנו להימנע מבשר...מתנצלים.
בנוסף לתפריט שלהלן נשתה יין איטלקי, שתיה קרה וחמה, קינוח ועוד....
יחולקו מתכונים מודפסים למנות המופיעות בתפריט.
הדגמות שף פרונטליות.

וכל זה....במחיר של 450 ש"ח למשתתף!

בצקים כמיטב המסורת של עקרות הבית האיטלקיות במיגוון מילויים ותוספות מיוחדות ומקוריות.

פוקצ'ה בעיטור ותוספות שונות.

פיצה בעיטור רוטב עגבניות נפוליטני איטלקי , 4 גבינות, צ'וריסוס בקר טלה מוקפץ בפפריקה מעושנת, בצל אדום ופלפלים קלויים.

קלצ'ונה במילוי נתחי אנטריקוט, פטריות יער, בצל, שום, עשבי תיבול, רוטב עגבניות וגבינת פרמז'נו רג'אנו.

סטרומבולי במילוי גבינת פרמז'נו רג'אנו, גבינת גורגונזולה, חציל מטוגן,  פריטטת בזיליקום ורוטב עגבניות נפוליטני.

סלט קפרזה (סלט עגבניות, בזיליקום, מוצרלה, חצילים מטוגנים בויניגרט עשבי תיבול, בלסמי ושמן זית בעיטור צנוברים קלויים)

ממרחי חמאה בטעמים. (חמאת אנשובי שום שמיר, חמאת פסטו)

פסטו בגירסת אבי.

טפנד זיתים.

טפנד פלפלים קלויים.


קינוח:

קינוח.
 

CyberCity | בניית אתרים