אירוח חגיגי

הכנו עבורכם תפריט מלא לארוחות חגיגיות, שטעים לאכול וקל להכין.

החל ממנות פתיחה, תוספות , מנות עיקריות ואפילו קינוח.

בסדנה זו תקבלו תפריט מודפס של כל המנות המופיעות להלן.

וכמובן תלמדו כיצד להכין את המנות ורעיונות להגשה.

וכמובן ....לאכול (ולא רק לטעום) את כל מבחר המנות המופיעות בתפריט.



מחיר למשתתף 600 ש"ח.

מנות פתיחה:

מבחר לחמים חגיגיים.
מיטבלים שונים.
סלט ירוק בתוספת נתחי עוף מעושנים מוקפצים וגרגירי רימון ובתיבול ויניגרט הדרים.

מנות ביניים:

עגבניות צלויות בשמן זית במילוי פטה כבד בעיטור ריבת בצל מוגש עם ברוסקטה.
סירות תפוחי אדמה אפויות במילוי סינייה טחינה, בשר טחון טלה ועגל, שקדים קלויים, צימוקים ועשבי תיבול בעיטור צ'טני עגבניות ופלפלים קלויים, רוזמרין ושום אפוי.

מנות עיקריות:

רוסטביף אנטריקוט אנגוס על מצע של גרטן בטטות ברוטב רימונים, דבש וחרדל.
דג סלמון בתיבול סיציליאני על מצע אטריות אורז ברוטב עגבניות נפוליטני.

קינוח:

סופלה שוקולד עשיר מוגש עם סורבה לימון/תות.

שתייה:

יין, שתייה קרה, שתייה חמה.



CyberCity | בניית אתרים