סדנאות השף של טעם וחוויה

לקרנבורים, לבשלנים ולסקרנים הקולינריים, בואו ויחד איתי נלמד ונחווה בערב שכולו תאוות בשרים וחלבונים אחרים, על נפלאות הבשרים במטבחי ותרבויות העולם השונות והמגוונות.

בחצר הטוסקנית הצנועה שלי, בקבוצות קטנות, בחברת אנשים התאוים להעשיר ולהפרות את עצמם במידע נוסף על שיטות וגיוונים של בישול.

נשב באוירה איטלקית רומנטית ונינוחה מסביב לשולחנות, נלגום יין צונן מבציר יינות איטלקיים איכותיים, נטעם ונאכל ונשכיל לגבי עיבוד ובישול המרכיב העיקרי במטבחים העולמיים, הבשר. ובנוסף מנות רבות ומגוונות הנלוות אליו.

נפתח תובנות חדשות על חומרים, שיטות ומסורות בישול ונלמד שגם מחומרים פשוטים, זמינים וברובם לא יקרים, ניתן ליצור אומנות אוכל ביתית מרגשת, טעימה, מרשימה ומגוונת.

קצת על עצמי – שמי אבי ברקו. קרנבור משוגע על בשר ותוצריו. שף בעל נסיון וידע בבשרים, במטבח האיטלקי, המטבח הבלקני, הדרום אמריקאי וכמובן הישראלי העכשווי. מרצה ומנחה סדנאות בישול ברשת מכללת השף. מפעיל עסק להסעדה וסדנאות בישול לאירועים. וכמובן אוהב אנשים שאוהבים אוכל ורוצה לחלוק את הידע והנסיון שלי עם תאווי הקולינריה שביניכם.


טעם וחוויה בעיתונות


CyberCity | בניית אתרים